Vásárlói visszajelzések


A SpinaliS székek azért születtek meg, hogy segítsenek az embereknek egészségük megőrzésében, ülőmunka közben is. Éppen ezért kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy vásárlóink visszajelzéseit időről időre meghallgassuk és észrevételeikkel hatékonyabbá tehessük a SpinaliS rendszert. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár véleményt a SpinaliS-ról, sokakban felmerülő kérdések köré csoportosítva.


Érzésed szerint miben más a SpinaliS egy hagyományos székhez képest?

"Mindenképp más, mert folyamatosan mozgásban tartja az izmaimat és nem merevedik el a derekam, amikor hosszabb ideig ülök." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Mivel teljesen más az ülőfelület és a háttámla, így nem is tudom összehasonlítani egy hagyományos székkel. Sokkal komfortosabban érzem benne magam és a lába is könnyebben gurul." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd


Milyen változásokat fedeztél fel egészségedben, közérzetedben, mióta SpinaliS-t használsz?

"Kevésbé fáj a derekam és ezt részben biztosan a SpinaliS széknek köszönhetem." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Először izomlázat okozott a szék használata a hátam alsó részén. De ez már ritkábban fordul elő. A szék használata óta kevésbé áll be a hátam egy munkanap után." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd

"A széknek (is) és a kezelésnek köszönhetően már nem zsibbad a karom, gyakorlatilag tünetmentes vagyok." - Bodó Károly, ügyvezető, Dual-Centrum Kft.


Javasolnád-e másnak is a SpinaliS-t? Ha igen, mit mondanál róla?

"Igen javasolnám. Kollégáim és mások akik beleültek, mind elismerően nyilatkoztak róla és szívesen használnának ilyet." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Igen, már javasoltam is másnak, hogy fektessen be egy jó székbe, mert rövid- és hosszútávon is előnyére válik majd." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd


Vásárlóink írták

Kedves Mária, köszönünk mindent. Kollégájához órát lehet állítani, a kedvessége tankönyvi volt. Ha tegnap Önnel beszéltem, akkor az Ön figyelmessége, segítőkészsége, és – igen! – a kedvessége szintén imponáló. A tételmondatot – “ülje magát kedves párja egészségére” – felvettük a házi szótárunkba. Így aztán a csodában is bízunk. Vagyis a szék gyógyhatásában... Üdvözlettel, Farkas Zoltán (a férj)

Nagyon kényelmes, hatalmas segítség az egész napos ülőmunkánál. - Reform Konyhabútor Stúdió

A szék használatát kővető kb. 2 hónap után teljesen elmúlt a hátfájásom. - Salgó-Technik Kft.

Hason fekvés után derékfájdalmak léptek fel, de amióta a SpinaliS Hacker széket használom, az összes ilyen jellegű probléma megszűnt és minden nap örömmel várom a munkakezdést, hogy újra használhassam :) - NaxoNet Bt.

Kozmetikus vagyok, mindig fájt a derekam, csípőm és a hátam a munkám miatt. Amióta spinális széken dolgozom, megszűntek a panaszaim! Nagyon tetszett, hogy egy hétig kipróbálhattam ingyen az üzletemben és eldönthettem saját magam tapasztalata alapján, hogy megveszem vagy nem. Nekem bejött, mindenkinek szívből ajánlom! - Báj-natúr Bt.

A SpinaliS székeknek hála elmúlt egy 10+ éve tartó hátfájásom. - ALH Consulting Kft.

Sok ülök, sokat írok, és mindig nehéz volt utána kiegyenesedni. A spinális szék esetében eleve egyenesen KELL ülni, így nincs probléma, és a tartásom is sokkal jobb. - Argumentum-Mix Marketing Kft.

Egész napi ülőmunka után sincs testi-lelki szenvedés. - ArchiNEST Kft.

Milyen élmény volt az ingyenes próbaszék-szolgáltatás?

Erre egy vásárlónk levelével tudunk legjobban válaszolni:

"Ismételten köszönöm a meglepetést, hogy egy drága széket próbára elvihettem anélkül, hogy igazolványt, adószámot, ujjlenyomatot és keresztlevelet kértek volna, simán egy név és telefonszám bemondásával. A mai világban nem szoktam hozzá, hogy ismeretlenül is úriembernek tekinthetik az érteklődőt. Gratulálok és jó üzletmenetet! " - Baranyai András (aki szintén nem szökött meg)"

Szutter Bettina gerinctréner megosztotta velünk SpinaliS élményeit

Szutter Bettina személyi edző, preventív gerinctréner, bodyArt, pilates és fitness instruktor, ezek mellett pedig boldog SpinaliS tulajdonos. Elmesélte nekünk, mik a tapasztalatai az aktív üléssel.A te véleményed a legfontosabb!

Alkoss véleményt személyesen a SpinaliS székekről. 65.000 elégedett vásárló nem tévedhet, de a legfontosabb, hogy neked kényelmes legyen a szék, amiben ülsz. Keress bennünket bátran, hogy megtapasztalhasd a SpinaliS élményt!8
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
8 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?