Vásárlói visszajelzések


A SpinaliS székek azért születtek meg, hogy segítsenek az embereknek egészségük megőrzésében, ülőmunka közben is. Éppen ezért kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy vásárlóink visszajelzéseit időről időre meghallgassuk és észrevételeikkel hatékonyabbá tehessük a SpinaliS rendszert. Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár véleményt a SpinaliS-ról, sokakban felmerülő kérdések köré csoportosítva.


Érzésed szerint miben más a SpinaliS egy hagyományos székhez képest?

"Mindenképp más, mert folyamatosan mozgásban tartja az izmaimat és nem merevedik el a derekam, amikor hosszabb ideig ülök." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Mivel teljesen más az ülőfelület és a háttámla, így nem is tudom összehasonlítani egy hagyományos székkel. Sokkal komfortosabban érzem benne magam és a lába is könnyebben gurul." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd


Milyen változásokat fedeztél fel egészségedben, közérzetedben, mióta SpinaliS-t használsz?

"Kevésbé fáj a derekam és ezt részben biztosan a SpinaliS széknek köszönhetem." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Először izomlázat okozott a szék használata a hátam alsó részén. De ez már ritkábban fordul elő. A szék használata óta kevésbé áll be a hátam egy munkanap után." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd

"A széknek (is) és a kezelésnek köszönhetően már nem zsibbad a karom, gyakorlatilag tünetmentes vagyok." - Bodó Károly, ügyvezető, Dual-Centrum Kft.


Javasolnád-e másnak is a SpinaliS-t? Ha igen, mit mondanál róla?

"Igen javasolnám. Kollégáim és mások akik beleültek, mind elismerően nyilatkoztak róla és szívesen használnának ilyet." - Zuber Tamás, Ügyvezető, JUTA-Soft Kft.

"Igen, már javasoltam is másnak, hogy fektessen be egy jó székbe, mert rövid- és hosszútávon is előnyére válik majd." - dr. Szabó Gabriella Tünde, ügyvéd

Milyen élmény volt az ingyenes próbaszék-szolgáltatás?

Erre egy vásárlónk levelével tudunk legjobban válaszolni:

"Ismételten köszönöm a meglepetést, hogy egy drága széket próbára elvihettem anélkül, hogy igazolványt, adószámot, ujjlenyomatot és keresztlevelet kértek volna, simán egy név és telefonszám bemondásával. A mai világban nem szoktam hozzá, hogy ismeretlenül is úriembernek tekinthetik az érteklődőt. Gratulálok és jó üzletmenetet! " - Baranyai András (aki szintén nem szökött meg)"


A te véleményed a legfontosabb!

Alkoss véleményt személyesen a SpinaliS székekről. 65.000 elégedett vásárló nem tévedhet, de a legfontosabb, hogy neked kényelmes legyen a szék, amiben ülsz. Keress bennünket bátran, hogy megtapasztalhasd a SpinaliS élményt!14
jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
14 jelentkező vár éppen a SpinaliS kipróbálására saját irodájában, otthonában. Kipróbálod te is?