Kapcsolat


Ismerd meg az összes SpinaliS modellt egy helyen:
vár Magyarország egyetlen SpinaliS bemutatóterme!

1131 Budapest, Béke utca 105.

06-1-272-0480

+36-30-962-6541

ugyfelszolgalat@nietsch.hu


Nyitva tartásunk: bemutatótermünk hétköznapokon 10 és 18 óra között vár téged. A NIETSCH Kft. a SpinaliS székek hivatalos viszonteladója.


TérképAmennyiben autóval érkezel hozzánk, a belváros felől a Béke utcán a Dolmány utcáig kell jönnöd. Épületünk előtt szinte mindig van parkolóhely.

Ha tömegközlekedéssel érkezel, a 14-es villamos Rokolya utca vagy a 105-ös busz Fiastyúk utca megállójától vagyunk pár percnyire.


SpinaliS próba bemutatótermünkben

Keress bennünket bemutatótermünkben minden hétköznap 10 és 18 óra között, hogy megmutathassuk neked SpinaliS székeinket és személyes próbát tehess velük. Szeretettel várunk!


SpinaliS próba otthonodban vagy irodádban

Amennyiben saját otthonodban vagy irodádban szeretnéd kipróbálni a SpinaliS székeket, keress bennünket a 06-1-272-0480-as számon vagy az ugyfelszolgalat@nietsch.hu címen. A legtöbb esetben ingyenesen tudunk biztosítani SpinaliS mintaszékeket, hogy ne csak te, de akár családod vagy kollegáid is kipróbálhassák. Ingyenesen hozzuk és visszük a székeket, és akár több napra is nálad hagyjuk.

Közösség

Fontos, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat. Ezért indítottunk oldalt a közösségi médiában is. Ha szeretnél mindig értesülni a legfontosabb hírekről, érdekességekről, szakmai anyagokról, kövess bennünket Facebook-on! Oszd meg SpinaliS üléssel kapcsolatos élményeidet, tapasztalataidat!17
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
17 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?