Vásárolhatod Egészségpénztárra is!


A SpinaliS székek egészségmegőrző funkcióiknak hála Egészségpénztárra is megvásárolhatóak!


A valódi teljesítmény elismerést érdemel -
az egészségmegőrzés területén is

A SpinaliS székcsalád minden tagjának 100%-os egészségpénztári támogatása garantálja, hogy az egészség a székkel együtt érkezik a csomagban.A Patika Egészségpénztár, az Új Pillér Egészségpénztár, az OTP Egészségprogram, a Prémium Egészségpénztár, a Medicina Egészségpénztár és az MKB Egészségpénztár kártyáival üzletünkben, terminálon keresztül kényelmesen és gyorsan is tudsz vásárolni, minden más egészségpénztár pedig utólagos, teljes jóváírással támogatja, hogy valóban egészséges és ergonomikus széked legyen.

Használd ki a lehetőséget!

Egészségpénztári befizetéseid végre igazán jó helyre teheted: egész napos ülőmunkádat olyan székben végezheted, ami nem csak fittebbé és boldogabbá tesz, de évtizedes távlatokban óvja meg gerinced egészségét is. Hogy hogyan, arról olvass szakmai cikkeink között az aktív üléssel, a hátfájdalommal vagy a porckorongsérvvel kapcsolatos anyagainkból válogatva. Azért írtuk őket, hogy mielőbb tehess az egészséges munkavégzésed érdekében.


Próbáld ki, mielőtt belevágsz!

Nem árulunk zsákbamacskát: teljesen ingyenes helyszíni próbát biztosítunk neked saját munkakörnyezetedben akár egy hétig is, hogy megtapasztalhasd, miért élvezd a SpinaliS 100%-os egészségpénztári támogatást.

Ha próbaszék-igénylést szeretnél leadni, ezen az oldalon tájékozódhatsz bővebben.

Kollégáink személyesen is várnak téged a 1131 Béke utca 105. szám alatti bemutatótermünkben hétköznapokon 10 és 18 óra között, hogy megmutassák, mire képes a SpinaliS a gyakorlatban.15
ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket.

Jelentkezz, hogy mielőbb kipróbálhasd te is, ingyenesen!
15 ember próbálja éppen saját otthonában/irodájában SpinaliS székeinket. Kipróbálod te is?